Teatrul de păpuşi “Puck” îşi va juca spectacolele în curtea Muzeului de Artă

Teatrul de Păpuși „Puck” îşi va prezenta, în sfârşit, spectacolele live, nu în mediul online. Acestea vor fi jucate în curtea Muzeului Național de Artă din Cluj-Napoca, în fiecare weekend, de la ora 11:00, în perioada 27 iunie – 25 iulie 2020.

Prima poveste care se va juca sâmbătă, 27 iunie, este„Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó (în limba maghiară), iar duminică, 28 iunie, este programat spectacolul „Dănilă Prepeleac” (în limba română), în regia lui Traian Savinescu. În primul weekend din iulie, sâmbătă, 4 iulie, se va juca „Szegény Dzsoni és Árnika”/ „Sărmanul Djoni și Árnika” (în limba maghiară), iar duminică, 5 iulie – „Călătorie în lumea poveștilor” (în limba română), ambele în regia Ibolyei Varga. În 11 iulie este programat spectacolul „Jancsi és Juliska”/ „Hansel și Gretel”, (în limba maghiară), în regia Ibolyei Varga, iar duminică, 12 iulie „Cartea cu Apolodor” (în limba română), în regia regretatei Mona Marian. Sâmbătă, 18 iulie, vor fi jucate două piese şi anume  „Micimackó”/ „Ursulețul Winnie Pooh” (în limba maghiară, în în regia lui Kovács Ildikó), iar de la ora 18:00, în avanpremieră – „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, în regia lui Ionuț Constantinescu. Pentru weekendul 25-26 iulie sunt programate spectacolele „Meseszőnyeg”/ „Covorașul fermecat” (în limba maghiară, regia Varga Ibolya) şo premiera spectacolului „Vasilache și Marioara” (în limba română, regia Emilia Nechita).

Menţionăm faptul că accesul publicului la spectacolele din curtea Muzeului de Artă se va face cu respectarea normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Astfel, spectatorii sunt rugați să respecte toate condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție. Spectatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant pus la dispoziție de organizatori. Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis, cu excepția băuturii în recipiente individuale, cu capac (fără paie de unică folosință) și a mâncării ambalate individual, sigilate, conform normelor în vigoare.

Numărul de persoane admise la spectacol este de maxim 50 de spectatori.

Related posts

Leave a Comment