Susana Laszlo: Mi-am dorit foarte mult să trecem de 1.000.000 de produse vândute într-un an!

Susana Laszlo este sufletul și creierul afacerii Cosmetic Plant. Cu dăruire și cu perseverență, ea a reușit să transforme un mic producător de cosmetice din Cluj într-o afacere de succes, capabilă să exporte produse de calitate în întreaga lume.Susana Laszlo nu crede că faptul că este femeie a dezavantajat-o. ”Nu consider că, în business, avantajele sau dezavantajele vin sau pot veni din statutul de femeie sau bărbat, ci acestea țin mai mult de caracterul și cunoștințele fiecăruia. În plus, nu cred că pentru o femeie este greu să aibă funcții de conducere și că totul ține de deciziile pe care le iau, de pașii pe care îi fac.

În mod cert, însă, nu cred că la nivel de business există vreo diferență între femei și bărbați și sunt de părere că și o femeie și un barbat poate conduce la fel de bine un business. Tot ce trebuie să existe este dorința de a învăța permanent lucruri noi, de a perfecționa, de a inova și de mult curaj în luarea deciziilor.

În plus, în acest moment s-a ajuns la o prezență/ținută ce presupune o stimă reciprocă în relațiile comerciale. Și acest lucu nu lasă să se ivească vreo diferență între bărbați și femei la nivel de afaceri”, spune managerul Cosmetic Plant.

Susana Laszlo crede că unul dintre ingredientele succesului este echilibrul pe care a reușit să îl găsească între viața profesională și familie. ”În mod cert este un lucru dificil, însă mie experiența mi-a arătat că se poate! Eu cred că am reușit, de-a lungul vremii, să găsesc acest echilibru. Am avut, cu siguranță, sprijinul familiei care, însă, a fost mereu cea mai importantă. În plus, totul ține despre cât de bine ne organizăm timpul! Recunosc, când copiii mei erau mici, era destul de dificil de găsit un astfel de echilibru, însă am încercat mereu să acord timpul cuvenit și business-ului, și familiei”, mai spune managerul Cosmetic Plant.

Și tot din acest motiv, familia fericită este cea mai importantă realizare a Susanei Laszlo: ”Cea mai mare satisfacție pe care o am în acest moment este familia fericită pe care o am – soțul și cei doi copii, de 18 si 23 de ani. De asemenea, mă bucură foarte mult că fiica mea a decis să se alăture business-ului Cosmetic Plant și să contribuie la dezvoltarea acestuia”.

Și în viitor, Susana Laszlo dorește să rămână în afacerea Cosmetic Plant. ”Îmi văd, desigur, viitorul alături de echipa profesionistă pe care o conduc în acest moment în cadrul Cosmetic Plant. Din perspectiva companiei, în primul rând îmi doresc creșterea business-ului pe piața internă, dar și ieșirea la export cu volume cât mai mari și pe cât mai multe piețe, alături de creșterea notorietății pe plan local și internațional”.

Iar în acest context, este normal ca una dintre cele mai mari realizări să vină tot din afaceri. ”Mi-am dorit foarte mult să trecem de 1.000.000 de produse vândute într-un an și sunt foarte fericită că în anul 2015 acest vis mi s-a îndeplinit”, mai spune Susana Laszlo.

Related posts

Leave a Comment