SportInCluj.ro: Universitatea Cluj s-a apropiat la un singur punct de play-off

Fotbaliştii pregătiţi de Mihai Teja confirmă forma bună prin care trec în acest moment. Împotriva Chindiei Târgovişte au ajuns la a5-a victorie consecutivă în campionatul Ligii a2-a şi sunt încrezători că vor reuşi să acceadă în play-off, potrivit site-ului partener SportInCluj.ro.În partida disputată pe Cluj Arena, ambele formaţii au resimţit miza mare a meciului, iar ca urmare a acestui fapt prima fază de poartă notabilă a venit abia după minutul 20, când echipa oaspete a irosit o şansă bună de a deschide scorul. La câteva minute după ocazia ratată, Chindia a primit şi o lovitură de la 11 metri. Anton a executat, însă, slab penalty-ul, iar Niczuly a reuşit să pareze.

Teoria conform căreia ratările se răzbună a funcţionat şi de această dată, iar în minutul 31 Universitatea a fost cea care a deblocat tabela prin golul marcat de Octavian Ursu. Dar bucuria gazdelor nu a durat decât 4 minute datorită golului egalizator înscris de Cherchez, gol care a venit pe fondul unei degajări greşite a portarului clujenilor.

Repriza a doua s-a desfăşurat, în linii mari, după scenariul primei părţi. Tot dâmboviţenii au fost cei care şi-au creat ocazii mai clare de a marca, dar nu au reuşit să le transforme în gol. “U” a ripostat prin Răzvan Greu, care a ratat, la rândul său, două mari oportunităţi de a-şi readuce echipa în avantaj. Soarta meciului a fost decisă în minutul 76 când Ursu i-a pasat ideal lui Cătălin Tarcea, care a stabilit scorul final: 2-1 pentru ardeleni, a căror vis de a ocupa un loc în primele 6 prinde tot mai mult contur.

Universitatea Cluj se află, în momentul de faţă, pe poziţia a7-a, la un singur punct distanţă de ultima poziţie care asigură obţinerea biletelor pentru play-off. Pentru “şepcile roşii” urmează, etapa viitoare, o deplasare dificilă pe terenul liderului UTA Bătrâna Doamnă. Partida este programată duminică, 22 noiembrie, de la ora 11:00.

Related posts

Leave a Comment