SportInCluj.ro: Remiză albă între CFR Cluj şi CSMS Iaşi

Stadionul “Doctor Constantin Rădulescu” a fost gazda unuia dintre cele mai slabe meciuri ale actualului sezon de Liga 1. CFR Cluj şi CSMS Iaşi au oferit o partidă lipsită de culoare, fără faze notabile de poartă pe parcursul celor 90 de minute, un “0-0” în adevăratul sens al cuvântului, potrivit SportInCluj.ro.După declaraţia făcută de antrenorul ieşenilor, Nicolo Napoli, înaintea partidei, era evident faptul că fotbaliştii antrenaţi de acesta se vor axa mai mult pe faza defensivă, obiectivul principal fiind de a nu primi gol. Pe de altă parte, nici “feroviarii” nu au forţat prea mult, cu toate că în cazul unei victorii s-ar fi apropiat mai mult de play-off şi ar fi trecut peste CSMS în clasament.

Prima repriză a fost săracă în ocazii, iar cele două formaţii s-au mulţumit să se anihileze reciproc, fără a pune în mare pericol poarta adversă. Prima situaţie de gol a venit abia în minutul 33, când Gomelt a ameninţat poarta moldovenilor cu un şut modest care, însă, nu a prins nici măcar cadrul porţii. Replica oaspeţilor a venit 10 minute mai târziu prin Golubovic, care l-a întrebuinţat serios pe portarul Marc, acesta reuşind să respingă în corner lovitura de cap periculoasă trimisă de atacantul “alb-albaştrilor”.

Repriza a doua a fost ceva mai animată comparativ cu prima parte. Clujenii au ieşit mai motivaţi de la vestiare, dar, chiar şi aşa, nu au reuşit să dezgheţe tabela. Spaniolul Cristian Lopez, de două ori, şi rezerva Negruţ au trecut pe lângă deschiderea scorului, în timp ce ieşenii s-au mulţumit să conserve acest rezultat de egalitate, fără a-şi mai crea vreo ocazie importantă de a marca.

A fost un 0-0, care nu schimbă cu nimic situaţia celor două echipe în clasament, ele fiind despărţite, în continuare, de un singur punct. CSMS Iaşi rămâne pe locul 8 cu 23 de puncte acumulate, iar ardelenii îşi păstează poziţia a 9-a.

Related posts

Leave a Comment