SportinCluj.ro: U-BT vrea victoria în meciul cu Alba Fehervar

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj întâlneşte miercuri echipa maghiară Alba Fehérvár, în cadrul etapei a 4-a a Grupei O din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup. Meciul va avea loc azi în Sala Polivalentă, de la ora 20.00. Antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvăşan, a declarat că îşi doreşte victoria, potrivit SportinCluj.ro.

 

 

”Este un meci foarte important pentru noi, dacă vrem să ne păstrăm şansele de calificare în FIBA Europe Cup, un joc pe care trebuie să îl câştigăm. Jucăm cu o echipă foarte puternică, atletică, care e în top în această competiţie la recuperări ofensive, trebuie să avem mare grijă de acest aspect şi să dăm tot ce avem mai bun din noi ca să nu le dăm şanse uşoare de a înscrie. Ne-am mai întâlnit de două ori cu ei în acest sezon, într-un meci amical şi în meciul tur, îi cunoaştem foarte bine, ştim ce joacă, însă, repet, va fi o chestiune de luptă şi sper că băieţii au înţeles asta şi vor da totul pentru a câştiga.


În privinţa accidentărilor, nu avem nimic nou, Vlad este pe ultima sută de metri înainte de revenire, în 13 ianuarie va avea controlul şi pe urmă va putea intra la contact şi va juca, probabil că meciul din Franţa va fi primul. Dykes e în regulă, mai resimte uşoare dureri, dar nu este ceva care să ne îngrijoreze în acest moment.


Urmează un meci, aşadar, foarte greu, e o presiune, ce a victoriei, care ne apasă şi sper să facem faţă, avem jucători maturi din acest punct de vedere, care ştiu să gestioneze acest gen de meciuri, dar vom vedea la ora meciului care va fi deznodământul.
Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci pe care îl mai avem de disputat, iar primul hop este mâine, cu Alba. Noi mergem în fiecare meci doar la victorie, iar dacă avem şansa să ne batem pentru locul 1 în grupă, o vom face!”, a spus Mihai Silvăşan.

 

Citiţi mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment