SportinCluj.ro: U-BT a zdrobit BC SCM Timişoara

U-Banca Transilvania a întâlnit BC SCM Timişoara în cadrul etapei a 8-a a Fazei Top 6 a Ligii Naţionale de baschet masculin. Echipa clujeană a avut de răzbunat înfrângerea din tur. Au lipsit Barro şi Rasic, primul pentru a se odihni, iar celălalt a acuzat o uşoară accidentare musculară, potrivit SportinCluj.ro.

 

”Jocul a început bine pentru băieţii noştri, care au mişcat rapid toate mingile, iar în defensivă s-a muncit bine. Spre finalul primei perioade, o serie de imprecizii pe finalizare au permis oaspeţilor să reducă la zero handicapul de două posesii pe care îl aveau, ba chiar să pună cinci puncte în plus în dreptul lor.

 

La reluare, timişorenii au preferat să accelereze şi ei mingea, o decizie curajoasă, de altfel, în condiţiile problemelor numeroase cu accidentările. A fost, însă, o decizie bună, căci U-Banca Transilvania a părut surprinsă şi, până şi-a revenit, deja trecuse bine de jumătatea sfertului secund, iar oaspeţii aveau mereu 2-3 posesii în plus.

 

Adamovic şi Dykes au sunat alarma şi au reechilibrat meciul, astfel că, la pauză, echipa noastră avea un mic avantaj de trei puncte.

Sfertul al treilea a însemnat descătuşarea elevilor lui Mihai Silvăşan, pe fondul oboselii tot mai puternic resimţite de bănăţeni.

 

Adamovic şi Moldoveanu au numărat din trei în trei, Kariniauskas a fost responsabil cu pasele spectaculoase, jocul s-a legat eficient pe atac şi Timişoara a căzut, înscriind doar 11 puncte în zece minute.

 

Ultima perioada a fost un galop de sănătate pentru U-Banca Transilvania, jocul echipei noastre abundând de alley-oop-uri, pase pe la spate, dunk-uri şi şuturi de la distanţă”, scrie U-BT.ro.

 

”Nu am avut probleme astăzi mai ales din datorită jocului nostru din partea a doua, Timişoara a venit cu o formulă incompletă, din păcate pentru ei au probleme cu accidentările, însă asta nu este problema noastră, noi am încercat să ne facem jocul normal, să avem o exprimare cât mai bună şi o intensitate ridicată. Am reuşit pe alocuri, în prima parte a meciului nu am fost mulţumit de cum am evoluat, chiar dacă în primele minute am marcat cu uşurinţă de afară. Ne-am relaxat apoi şi nu am avut intensitatea necesară, am primit 43 de puncte până la pauză. După pauză am corectat asta şi s-a văzut, am primit doar puţin peste 20 de puncte”, a declarat antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvăşan.

 

U-Banca Transilvania se pregăteşte acum de ultimele două jocuri din faza Top 6 – deplasarea de la Sibiu şi meciul de pe teren propriu cu Steaua CSM EximBank.

U-Banca Transilvania – BC SCM Timişoara 96-66 (18-23, 28-20, 27-11, 23-12)

Related posts

Leave a Comment