SportinCluj: Universitatea Cluj și CFR Cluj joacă ”dubla”, în Cupa României și în SuperLigă

Clujul fotbalistic ”fierbe” în așteptarea derby-urilor dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, programate în această săptămână. Cele două echipe clujene se întâlnesc din nou după șapte ani, timp în care Universitatea Cluj a lipsit din primul eșalon fotbalistic, potrivit SportinCluj.ro.

În data de 20 octombrie, cele două echipe se vor întâlni în Cupa României. Dacă antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunțat deja că vor evolua în această partidă jucătorii care au fost prezenți mai puțin în Liga Conferinței și în SuperLigă, antrenorul Universității Cluj, Eugen Neagoe, a declarat că va alinia cea mai bună echipă posibilă. El a declarat că elevii săi vor întâlni cea mai bună echipă din România.

Cele două echipe clujene se vor reîntâlni duminică, în SuperLigă. Este de așteptat ca Dan Petrescu să schimbe echipa, în condițiile în care CFR Cluj încearcă să câștige cel de-al șaselea titlu consecutiv. Ambele meciuri vor avea loc pe ClujArena.

Deja, ”dubla” a început pe rețelele de socializare, unde suporterii celor două echipe au început să schimbe calificative mai puțin plăcute. În acest context, oficialii celor două echipe au făcut apel la calm și la un comportament civilizat.

Related posts

Leave a Comment