SportinCluj: Un nou sezon competitional pentru echipa de rugby a Universitatii Cluj

În acest sfârşit de săptămână va începe o nouă ediţie a SuperLigii CEC Bank, cea mai importantă competiţie din rugbyul românesc. La această ediţie vor participa 7 echipe: CSM Ştiinţa Baia Mare, Tomitanii Constanţa, Steaua  Bucureşti, Gloria Buzău, Timişoara Saracens, ”U” Prodvinalco şi Dinamo Bucureşti. CSM Bucureşti, deţinătoarea en-titre a Cupei României şi a Cupei Regelui şi ocupantă a locului 3 în ediţia trecută a SuperLigii CEC Bank, nu s-a înscris în competiţie, potrivit SportinCluj.ro.

Sezonul 2019/2020 se va desfăşura după sistemul campionat de regularitate cu un tur şi retur în sistem Berger. După terminarea sezonului regulat echipele clasate pe locurile 1 şi 2 se vor califica direct în semifinale, iar echipele de pe locurile 3-6 vor participa la un baraj de calificare în faza semifinalelor. Partidele din cadrul barajului vor fi: locul 3 cu locul 6 respectiv locul 4 cu locul 5, iar barajul se va disputa pe terenul echipei mai bine clasate în sezonul regulat, potrivit U-Cluj.ro.

 

Rugbyştii Clubului Sportiv Universitatea Cluj vor juca în prima etapă în deplasare la formaţia Timişoara Saracens. Partida este programată sâmbătă, 31 august, de la ora 10:30 pe Stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara şi va fi arbitrată de: Alexandru Eugen Ionescu, Rotaru Teodor, Teodor Buzatu şi Andrei Iftode.

Related posts

Leave a Comment