SportinCluj: Remiză pentru echipa de handbal feminin a Universității Cluj

Echipa de handbal feminin a CS Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, 31-31, partida disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu CNOPJ Maia Mare. Meci a contat pentru etapa a 3-a a Diviziei A Seria C la handbal feminin. În ciuda așteptărilor, întâlnirea cu băimărencele a fost una dificilă, dovadă și faptul că la pauză oaspetele au intrat în avantaj, 18-15, potrivit SportinCluj.ro.

De altfel acestea au condus o bună bucată din timpul de joc, cu o apărare eficientă și plecări rapide pe contraatac. Cu toate acestea, clujencele puteau să își apropie victoria pe final când, în minutul 52 au reușit să egaleze și apoi chiar să preia conducerea, însă băimărencele au revenit iar finalul a găsit cele două echipe la egalitate pe tabela de marcaj, 31-31.

După meci, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „Așa cum am anticipat a fost un meci greu pentru ca așa ni l-am făcut noi. Din păcate am ratat extrem de mult, nepermis pentru așteptările și pretențiile noastre. Mergem însă înainte, cu încredere, ne vom pregăti mai bine și rezultatele vor apărea cu siguranță.”

După aceasta a treia etapă, ”U” a rămas pe locul al doilea în clasament însă este acum la două puncte de ocupanta primei poziții, CSM Deva.

Related posts

Leave a Comment