SportinCluj: Marius Șumudică, tentat de CFR Cluj

Unul dintre cei mai buni antrenori români, Marius Șumudică, a recunoscut că este tentat de un transfer pe banca CFR Cluj. În prezent, el antrenează echipa turcească Gaziantep, potrivit SportinCluj.ro.

”Momentan, sunt sub contract cu Gaziantep. Dar sunt anumite lucruri de-aici care mă fac să mă gândesc și la o altă variantă. CFR e de luat în calcul. Niciodată să nu spui niciodată. Mi-e foame de trofee. Gaziantep e o echipă ok, am batut Beșiktaș, am dus echipa pe locul 6, dar ce pot realiza mai mult de atât?

E greu să mă bat la campionat, la cupele europene. Mai am multe de spus în fotbal. Vreau să revin și să lupt undeva pentru trofee, iar CFR îți dă această oportunitate. Nu e o variantă numai pentru mine, ci pentru toți antrenorii. Eu nu sunt un tehnician ieftin în acest moment. am un contract destul de bun în Turcia, antrenez o echipă bună. Ar trebui să existe ceva în plus care să mă facă să mă întorc.  Sunt un antrenor scump. Nu mai antrenez pe ochi frumoși, ca acum câțiva ani, și să iau banii după 7-8 luni. Deși partea materială pentru Șumudică este ultima problemă.

Ideea e că trec anii și nu pot realiza nimic în Turcia, e greu să ajungi la un club puternic de-aici, Beșiktaș, FenerbahceGalatasaray. Dacă nu ești la astfel de echipe, e greu să ai satisfacții! Mă așteptam la mai mult respect din partea lui Gaziantep pentru mine, la ce am realizat eu pentru această echipă. M-a dezamăgit clubul din acest punct de vedere”, a declarat Marius Șumudică, pentru Gazeta Sporturilor.

El a admis și că are o legătură de amiciție cu patronul CFR Cluj, Ioan Varga.

Related posts

Leave a Comment