SportinCluj: Lotul CFR Cluj, decimat de accidentări și îmbolnăviri

Campioana României, CFR Cluj, a câștigat Supercupa României, însă echipa clujeană are probleme de lot. Mai mulți jucători importanți au lipsit de pe teren în meciul cu FCSB pentru că fie s-au infectat cu coronavirus, fie sunt accidentați, potrivit SportinCluj.ro.

„Din păcate, am avut din nou foarte multe absențe. Parcă e un calvar care nu se mai oprește, în fiecare zi avem câte o «surpriză». Ieri l-am avut pe Bordeianu (n.r. infectat cu covid), astăzi dimineață Luis Aurelio, în plus băieții de acasă. Sunt fericit, echipa a arătat bine, felicit băieții, pentru că a fost o victorie de necontestat, au arătat foarte multă atitudine și spirit.

Trebuie să ne echilibrăm rapid, să vedem cum abordăm meciul cu Clinceni pentru că lipsesc foarte mulți jucători, nu avem multe soluții și media noastră de vârstă este una înaintată. Aș vrea să transmit susținere către băieții noștri de acasă, care nu au putut fi alături de noi, este și munca lor la mijloc, mă bucur pentru ei și îi doresc cât mai repede înapoi”, a declarat, imediat după victorie, la Look TV, antrenorul principal al clujenilor, Edward Iordănescu.

Related posts

Leave a Comment