SportinCluj: Două echipe clujene în careul de ași al Cupei României

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României. Elevii lui Dan Petrescu au eliminat echipa FC Argeș. Careul de ași al Cupei este compus doar de echipe din Transilvania: CFR Cluj, Universitatea Cluj, UT Arad și Sepsi Sfântu Gheorghe, potrivit SportinCluj.ro.

În meciul cu FC Argeș, Dan Petrescu a mizat cel mai mult pe jucătorii tineri, care nu prea au evoluat în Superligă. De aceea, prima repriză a fost mai degrabă una ternă. Însă lucrurile s-au schimbat, după ce Dan Petrescu a trimis pe teren câțiva titulari. CFR Cluj a trecut la cârma jocului, iar Ermal Kransniqi a înscris singurul gol al partidei, în minutul 89.

La rândul său, FC Universitatea Cluj a ajuns în semifinalele Cupei României, după ce clujenii au învins, în sferturile de finală, echipa FC Hermannstadt, într-un meci disputat la Sibiu.

Cele două reprize ale meciului au fost total diferite. În prima repriză, antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a oferit posibilitatea de a juca fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în Superligă. Drept urmare, FC Hermannstadt a dominat jocul, iar Baba Alhassan a deschis scorul, în minutul 41.

La pauză, Ioan Ovidiu Sabău a decis să introducă titularii. Alex Chipciu a preluat banderola de căpitan și conducerea din teren a echipei. Tot el a restabilit egalitatea, în minutul 51. Mamadou Thiam a stabilit scorul final, 1-2, în minutul 75.

În semifinale, Universitatea Cluj va juca cu UT Arad, iar CFR Cluj cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Related posts

Leave a Comment