SportinCluj: CFR vrea victoria în meciul cu Jablonec

Campioana României, CFR Cluj, a avut un parcurs dezamăgitor în cupele europene. Echipa clujeană are doar un punct în grupele Ligii Conferinței și nu mai are nici o șansă de calificare în primăvara europeană. Ultimul meci este organizat pe teren propriu împotriva echipei Jablonec din Cehia. Antrenorul Dan Petrescu a declarat că speră să obțină victoria în meciul din această seară, potrivit SportinCluj.ro.

„Orice meci de fotbal este important, indiferent cu cine îl joci. Dacă vorbim de Europa, normal că este un meci special. Aşteptările erau mari, şi ale mele, şi ale lor, şi ale suporterilor, ne aşteptam să vedem mai multe. În campionat este o surpriză plăcută tot ce se întâmplă.

Nu mă aşteptam nici în cele mai frumoase vise că echipa asta, după 18 meciuri, să aibă 16 victorii. În acelaşi timp, nu mă aşteptam ca în Conference League să fim doar cu un punct după cinci meciuri. Realitatea e asta, putem găsi o mie de scuze, dar scuzele nu le acceptă nimeni.

Toţi ştim ce s-a întâmplat aici la club, nu a fost o stabilitate şi acest lucru s-a văzut în Europa. Dar în campionat nu s-a simţit acest lucru. Cred că este de învăţat din ceea ce s-a întâmplat anul acesta pentru viitor. Dar nivelul din Cehia, Danemarca sau Olanda este mult peste nivelul nostru şi atunci când întâlnim cu o echipă mai puternică decât în campionat suferim.

Aceasta este realitatea fotbalului românesc la ora asta. Jucătorii dau tot în competiţiile europene. Voi băga cea mai bună echipă, vom încerca să câştigăm meciul, să respectăm competiţia şi să respectăm clubul şi fanii noştri”, a declarat Dan Petrescu.

Related posts

Leave a Comment