SportinCluj: Ce spune Nelu Varga despre situația lui Ermal Krasniqi

Atacantul kosovar al CFR Cluj, Ermal Krasniqi, a impresionat prin evoluțiile sale din Liga Conferinței și din Superligă. De aceea, au început să curgă ofertele pentru jucătorul transferat de echipa clujeană acum câteva luni, relatarea SportinCluj.ro.

Unii impresari au dat de înțeles că există echipe din Italia dispuse să plătească milioane de euro pentru jucătorul transferat în schimbul a 200.000 de euro. Însă acționarul principal al CFR Cluj, Nelu Varga, a dat de înțeles că atacantul va continua la Cluj. El a declarat că nu l-a transferat pe Ermal Krasniqi doar pentru a-l vinde după 4-5 luni și a spus că el ar putea ajuta echipa campioană și sezonul viitor. Pe de altă parte, Nelu Varga a declarat că există oferte pentru șapte jucători ai CFR Cluj.

Related posts

One Thought to “SportinCluj: Ce spune Nelu Varga despre situația lui Ermal Krasniqi”

  1. Este esențial ca sportivii să înțeleagă că dopajul nu este o opțiune acceptabilă și că există consecințe grave pentru încălcarea regulilor anti-doping. De asemenea, antrenorii și oficialii sportivi ar trebui să promoveze și să susțină aceste reguli, deoarece ele contribuie la protejarea integrității sportului și la asigurarea unei competiții echitabile.

Leave a Comment