Spectacolele finalului de săptămână la “Puck”

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” îi așteaptă pe cei mici în acest weekend la două spectacole pline învățături. Este vorba de spectacolul „Poveste de iarnă”/ „Téli mese”, în regia artistică a Ibolyei Varga și „Fata babei și fata moșneagului”, în regia Angelicăi Pamfilie.

Spectacolul „Téli mese”/ „Poveste de iarnă”, după Wass Albert, a avut premiera recent, în luna ianuarie. Reprezentația de sâmbătă, 25 februarie, este programată pentru ora 11:00.
Eroul povestirii – Căpriorul, este înzestrat în noaptea nașterii de Spiritele Iernii cu puteri deosebite pentru a duce la împlinire visul tuturor căprioarelor: găsirea drumului secret spre Munţii Albaştri, locul unde pajiștea este mereu verde, unde nu sunt pericole sau ger. Drumul personajului principal către acești munți și revenirea în locurile natale este o poveste plină de peripeții, dar este și o parabolă despre perseverenţă, despre credinţă şi despre dragoste.
Regia artistică: Varga Ibolya
Distribuție: Giriti Réka, Patka Ildikó, Kötő Áron, Mostis Balázs
Asistent regie: Pünkösti Laura
Scenografia: Epaminonda Tiotiu
Muzica: Venczel Péter
Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie va fi prezentat duminică, 26 februarie, de la orele 11:00 și 12:30.
Scrisă de Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului” rămâne una dintre cele mai iubite povești pentru copii și părinți. Drumul către Sfânta Duminică și întâlnirea cu personaje fantastice precum Cățelușa, Părul, Fântâna și Cuptorul, sunt ilustrate scenic în spectacolul omonim regizat de Angelica Pamfilie. Respectând firul poveștii, spectacolul îi poartă pe cei mari și mici într-o frumoasă călătorie despre altruism și modestie, despre bine și rău.
În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu.
Scenografia este semnată de Andra Ștefan, sculptura de Florin Marin, pictura de Elena Ilaș, iar ilustrația muzicală de Ionuț Constantinescu.
Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de doi ani.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.
Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Related posts

Leave a Comment