Spectacol nonverbal de teatru de animație destinat tinerilor, „Afară, Înăuntru”

Proiectul „Afară, Înăuntru”, al Asociatiei Circus Fairies, Cluj-Napoca, prezintă publicului un spectacol nonverbal de teatru de animație destinat tinerilor, dezbateri cu publicul și un atelier introductiv în lumea teatrului de animație.

Spectacolul „Afară, Înăuntru” este un basm contemporan care invită spectatorul într-o experiență imersivă, în care granița dintre planul real și cel fantastic se estompează. Personajul nostru intră într-o călătorie interioară pe parcursul căreia se întâlnește cu arhetipuri personale, transpuse în personaje fantastice.

Spectacolul este o alegorie a vieții cotidiene contemporane și o viziune transparentă către necesitatea parcurgerii unui proces interior de autocunoaștere și devenire.

Sursele principale de inspirație ale scenariului sunt scrierile lui Carl Jung dar și metodologii ale basmului, adaptate într-o poveste actuală. Totodată spectacolul combină tehnici diferite ale teatrului de animație precum teatru de umbre, personaje marionete, păpuși de mână (bibabo), mascotă, măști.

Premiera va avea loc joi, 23 septembrie, ora 19.00 la Casa Tranzit (str. Barițiu nr 16, Cluj-Napoca, intrarea dinspre Strada Fără Nume), iar atelierul de teatru de animație, vineri, 24 septembrie, ora 18.00, în același loc.

Evenimente Facebook: premieră spectacol https://fb.me/e/IWxFzQkX

Atelier https://fb.me/e/OxlQawvO

Concept, scenariu: Andreea Bolovan

Coordonare artistică: Kata Palocsay

Distribuție: Andreea Bolovan, Robert Gutunoiu

Compoziție muzicală: danaga

Scenografie, pictură, sculptură: Florin Marin & Elena Ilash

Shadow puppet design & video: Maria Brudașcă

Design costume: Claudia Nemes & Alexandra Cosnarovici

Tehnic (lumini, videoproiecție, sunet): Manuel Mireanu

Mulțumiri speciale lui Sinkó Ferenc

Echipă proiect: Noémi Magyari, Laura Trocan, Réka Csiki, Lucian Petrescu, Ana Leoca

>>>>

Pentru orice informații organizatorii pot fi găsiți la adresa de mail andreea_bolovan@yahoo.com/ circussfairiess@gmail.

Proiectul „Afară, Înăuntru” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Sponsor: Goodwill Consulting

Parteneri Media: Teatrul Azi, Zile și Nopți, Radio Cluj, Cluj Today, EBS Radio, Paprika Radio

Cu sprijinul: Casa Tranzit, Teatrul Andrei Mureșanu, Teatrul Național Aureliu Manea, Asociația de Teatru Become, Centrul pentru Studierea Modernității și Lumii Rurale

Related posts

Leave a Comment