Spectacol cultural de încheiere de an, la Școala Populară de Arte din Cluj

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca, organizează spectacolul cultural realizat cu ocazia încheierii anului educațional 2021-2022, intitulat ,,VOM REVENI”.

Evenimentul va avea loc luni, 27 iunie 2022, începând cu ora 12:00, și vor participa toate secțiile Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”.

Realizarea evenimentului presupune ca şi concept artistic interactivitate și performanță, la manifestare participând cursanții secțiilor muzică, arte vizuale, artă dramatică și coregrafie, cât și secțiile externe din Florești, Popești, Triteni, Gilău și Bonțida. Momentul artistic, în sine, presupune un spectacol de televiziune, în aer liber, filmat de Televiziunea Favorit, pentru emisiunea ,,Cu degetul pe hartă”, în cadrul căreia publicul clujean este invitat în incinta Școlii Populare de Arte, pentru a sprijini demersul cultural-artistic. De asemenea, nume mari ale muzicii românești, care fac parte și din personalul de specialitate al școlii, vor concerta pentru spectatori și telespectatori.

Related posts

Leave a Comment