Sora lui Victor Ponta a fost audiată la DNA. Reacția premierului

Alexandra Herțanu a fost audiată de procurorii anticorupție în calitate de martor, în dosarul în care soțul ei, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv. Victor Ponta își apără sora și susține că aceasta e supusă unui ”linșaj mediatic”.

Sora lui Victor Ponta a fost astăzi la sediul DNA Ploiești, pentru a da declarații într-un dosar în care cumnatul premierului a fost deja arestat într-un scandal de corupție cu fonduri europene. Alexandra Herțanu a ieșit din biroul procurorilor după două ore de audieri, dar a refuzat să facă declarații legate de acest caz. Dacă sora premierului a evitat să vorbească, Ponta a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care îi ia apărarea acesteia și acuză presa de ”linșaj mediatic”.

”Este o mare suferință pentru mine să văd că sora și mama mea sunt linșate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc și o să le fiu alături toata viața așa cum îmi sunt și ele, și aș vrea să am și eu și surorile mele tăria de caracter și echilibrul pe care mama le-a dovedit în toți cei 72 de ani ai ei!”, a scris Ponta.

Related posts

Leave a Comment