Opera reinventată, în aer liber, la Cluj – Săptămâna aceasta se va încheia în stil spaniol

Opera Națională Română s-a reinventat la Cluj, astfel încât, clujenii pasionați se muzică se pot bucura, în această vară, de spectacole în aer liber.

„Opera Summer Hub” continuă, așadar, cu OPERA À LA CARTE: „Seară spaniolă”, spectacol care va avea loc vineri, 17 iulie, la Cluj Innovation Park.

Concertul va fi susținut de tenorii Hector Lopez și Cristian Mogoșan și baritonul Florin Estefan, acompaniați la pian de Larisa Pentea. „Notele repertoriului și aromele hispanice ale cinei pregătite de Londoner Cafe vă vor cuceri de îndată!” promit organizatorii.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate online pe: https://bit.ly/2Ou7lYx, sau în magazinele Inmedio, Vodafone și Telekom.

„Opera Summer Hub” este un proiect co-organizat alături de CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative și Londoner Cafe, fiind prezentat în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României. Acest proiect artistic se bucură de susținerea Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca, având în calitate de sponsori și parteneri principali mai multe dintre companiile clujene, printre care și Eco Garden Construct, care este alături de clujeni și de instituția de cultură pentru a întregi decorul și atmosfera cu ajutorul plantelor decorative furnizate.

 

sursa foto: https://www.facebook.com/operacluj/

Related posts

Leave a Comment