Smiley ii ia pe Emilian, Jean Gavril si 7 Klase in concertele de deschidere din turneul @Smiley_Omul

Turneul @Smiley_Omul, cel mai mare turneu naţional al unui artist român, în 15 oraşe din ţara, care va debuta pe 29 octombrie, la Piteşti, va avea concerte de deschidere diferite în funcţie de locul de desfăşurare. Jean Gavril, Emilian şi trupă din Republică Moldova 7 Klase, toţi artişti Hahaha Production, vor încălzi cu muzică lor publicul venit la concertul susţinut de Smiley. 

„Mă pregătesc să încep un turneu cât o viaţă despre viaţă, plin de emoţii, despre om şi toate etapele care lasă urme în viaţă lui: copilărie, adolescentă, maturitate şi bătrâneţe. Am ales ca în deschiderea concertelor din cadrul acestui turneu să cânte artişti în care cred şi cu care lucrez zi de zi, care compun multă muzică, care stau zile şi nopţi în studio să experimenteze, să repete, să cânte ce simt. Eu ştiu că ei vor ajunge mari şi sunt bucuros că fac şi eu parte din drumul lor spre succes şi spre inimile publicului.”, spune Smiley care se pregăteşte intens alături de trupa sa, pe care o numeşte #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei, de turneul

 

@Smiley_Omul care va debuta în oraşul lui natal, Piteşti, pe 29 octombrie şi se va încheia pe 21 decembrie, la Bucureşti.   

 

„Este o poveste frumoasă şi o uriaşa provocare să cânt în cadrul turneului @Smiley_Omul. Am emoţii mari, dar şi foarte multă adrenalină zilele acestea când repet non-stop alături de trupă mea pentru ca show-ul meu de pe scenă să fie la înălţimea aşteptărilor publicului lui Smiley.”, declară Emilian, artistul de doar 24 de ani, absolvent de Conservator, compozitor, textier şi interpret Hahaha Production care a impresionat deja cu cele mai recente piese ale lui lansate: Pentru ea, Iubeşte-mă şi Ochii verzi. 

 

„@Smiley_Omul va aduna zeci de mii de oameni din toată ţara în jurul lui Smiley şi iată că şi a mea şi a trupei mele. Este o bucurie imensă să cânt în deschiderea concertelor lui, pregătesc un show nebun, deloc cuminte, pentru că oamenii au nevoie de acţiune înainte să intre Smiley pe scenă, trebuie să fie gata încălziţi pentru călătoria muzicală pe care o pregăteşte el. Le promit că nu vor sta pe scaune cât voi fi eu pe scenă, n-au cum, la asta lucrez”, declară cu convingere artistul Jean Gavril, arhitectul rebel, pasionat de sporturi extreme, îndrăgostit de rock, pentru care nu există „nu” in ce îşi propune, care compune muzică, scrie versuri şi cântă că nimeni altul.

 

S-a remarcat după ce a lansat piese precum „Oh, Ramona”, coloană sonoră a lungmetrajului cu acelaşi titlu, „Vagabond” alături de DOC, „Tocuri”, „Sex în lift” „Papusa paradis”, „Festival”, „Picioarele reci”, „Fata, bea cu mine” sau coverul emoţionant după piesa „Iti pare rau” a lui Dan Spataru, alături de Feli. 

 

„E un vis împlinit pentru noi să putem cântă în deschiderea concertelor lui Smiley din acest turneu maraton, în faţă atâtor persoane. Ne-am plimbat cu acordeoanele, contrabasul, chitara, toba peste tot, pe străzi, pe scena mai mari sau mai mici, prin trenuri, în casele oamenilor, în redacţii de presă, pe aerodrom, iar acum le pregătim şi le încălzim pentru o întâlnire foarte importantă cu spectatorii lui Smiley care suntem siguri că se va lăsa cu multă bucurie, cu dans, cu cântec şi cu emoţii puternice.”, declară entuziasmaţi cei 5 muzicieni moldoveni de la 7 Klase, studenţi la conservator, cuceritori şi talentaţi care s-au lansat cu muzica lor urbană cântată la instrumente clasice. 7 Klase au lansat deja hituri în Republica Moldova şi România precum „Fata urbana”, „Fata care nu mă lasa” sau „Plec din Chisinau”.  

   

Emilian va cântă pe 29 octombrie la Piteşti, pe 30 octombrie, la Buzău, pe 10-11 noiembrie, la Ploieşti, pe 12 noiembrie, la Braşov, pe 13 noiembrie, la Târgu Mureş, pe 25 noiembrie, la Craiova şi pe 21 decembrie, la Bucureşti. Jean Gavril va cântă în deschiderea concertelor lui Smiley din 5 şi 6 noiembrie, la Constanţa, în oraşul lui natal, pe 7 noiembrie, la Galaţi, pe 18 noiembrie, la Cluj, pe 19 noiembrie, la Timişoara, pe 20 noiembrie la Arad şi pe 21 decembrie, la Bucureşti. Trupa 7 Klase, originară din Republica Moldova, va cânta în deschiderea concertelor din 10 decembrie, de la  Bacău, 11 decembrie, Botoşani şi 12 decembrie, din Iaşi. 

 

Biletele la cele 17 concerte din cele 15 oraşe ale ţării din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online aici: https://bilete.smiley.ro/.

Related posts

Leave a Comment