Simona Halep, eliminată din turneul individual de la Shenzen

Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, miercuri, cu 6-3, 4-6, 7-5, de sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 52 WTA, în turul al doilea al turneului de la Shenzhen, anunţă RFI România.

 

A fost prima întâlnire dintre cele două sportive, relatează postul de radio. În vârstă de 20 de ani, Siniakova este o jucătoare înaltă de 1,74 metri, cu o lovitură bună de dreapta. N-a câştigat niciun turneu WTA la simplu, dar are în palmares două titluri la dublu. În toată cariera ei, Sinaikova a câştigat din tenis 1,63 milioane de dolari americani, potrivit SportinCluj.ro.

 

Simona Halep încheie turneul de la Shenzhen, pe care l-a câştigat în 2015, cu una dintre cele mai slabe evoluţiie din ultimii trei ani, scrie News.ro. A fost o partidă în care constănţeanca a părut obosită şi fără concentrare. Cele trei intervenţii ale antrenorului Daren Cahill (a treia în decisiv) nu au reuşit să o scoată din starea de absenţă în care a fost pe tot parcursul meciului. Simona Halep nu va mai juca până la Australian Open, turneu de Grand Slam care va începe la 16 ianuarie.

Related posts

Leave a Comment