Săpun fabricat din rămăşiţele victimelor Holocaustului! Aşa pretinde un butic din Montreal


Poliţia din Montreal analizează în laborator un săpun confiscat de la un comerciant de obiecte de ocazie pentru a stabili dacă acesta a fost fabricat din grăsimea victimelor Holocaustului, aşa cum pretinde vânzătorul, a declarat o purtătoare de cuvânt.Săpunul, pe care era gravată o svastică, a fost confiscat săptămâna trecută dintr-un butic de pe bulevardul Saint-Laurent după ce organizaţiile evreieşti au depus o plângere.
Rezultatele testelor efectuate în laborator sunt aşteptate în zilele următoare, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei.
“Proprietarul magazinului pretinde că săpunul a fost făcut din rămăşiţele victimelor Holocaustului”, a declarat ea.
“Am confiscat săpunul şi în prezent este analizat în laborator pentru a verifica dacă este adevărat sau dacă este doar o glumă de prost gust”, a adăugat ea.
Potrivit postului public de televiziune, CBC, comerciantul este el însuşi evreu şi susţine că săpunul a fost cumpărat de la un fost combatant. Obiectul era vândut la preţul de 300 de dolari.
Majoritatea specialiştilor în Holocaust resping ipotezele potrivit cărora naziştii ar fi recurs la o producţie industrială de săpun fabricat din rămăşiţele victimelor lagărelor de exterminare, chiar dacă există dovezi că au încercat acest lucru.

Related posts

Leave a Comment