“Seara de Poveste”, de la Beraria Culturala

Cel de-al XXXV-lea eveniment organizat la Berăria Culturală, miercuri, 27 mai, de la ora 19, în sala Euphoria a Fabricii de bere Ursus, are în meniul său o fabuloasă și amuzantă selecție de bancuri și povești amuzante reale, ce vor fi spuse de cei mai buni povestitori de gen ai Clujului.

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei
“Invitații speciali ai evenimentului “Seară de Poveste”, de la Berăria Culturală sunt: prof. univ. dr. Călin Felezeu – decanul Facultății de Psihologie și Științele educației, Sergiu Vitalian Vaida – popularul realizator TV și cu ai săi „Nănași”. Acești oaeni faini ne vor oferi o seară memorabilă, de povestit apoi prietenilor. Cei care nu l-ați auzit spunând bancuri pe profesorul Felezeu – cel mai mare turcolog al țării – nu ratați ocazia și dăruiți sufletului ce-i al sufletului. Cu atât mai mult cu cât va face o echipă formidabilă cu Sergiu Vitalian Vaida – „omul poveste”, care-i are lângă el pe ai săi Nănași minunați și amuzanți”.

În plus, vă reamintesc că publicul are șansa să câștige premii oferite de parteneri și sponsori. Berăria Culturală este un proiect cultural-comunitar al Fundației Armonia, parte a Programului „Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”, care este susținut de Ursus şi Municipalitatea clujeană. „Proiectul Berăria Culturală este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca,sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021” Partener al Berăriei Culturale este și Festivalul „Untold”” a anunţat evenimentul prestigiosul jurnalist clujean, Ion Novăcescu.

Related posts

Leave a Comment