Schimbare de management la FrieslandCampina România

Compania FrieslandCampina România va avea, din 1 ianuarie 2016, un nou director general. Este vorba de Cornel Cărămizaru, care, în ultimii ani, a făcut parte din top managementul companiei. El îl înlocuiește pe Jan Willem Kivits, care a condus operațiunile companiei, în ultimii trei ani, și care a fost numit Director General al FrieslandCampina Rusia.“România este o piață importantă, la nivel internațional, pentru Royal FrieslandCampina. Operăm în România într-un mediu plin de provocări. Mă bucur că dispunem de o serie de atuuri, unele dintre ele chiar imbatabile, care încep să își demonstreze valoarea: o strategie bine conturată, o echipă ambițioasă, dedicată și plină de energie și un brand, Napolact, care se bucură de încrederea consumatorilor români zi de zi. Tuturor le datorăm mulțumiri pentru ceea ce suntem astăzi. Echipa de management va continua să asigure o creștere sustenabilă pentru companie în următorii ani, în paralel cu consolidarea legăturilor cu partenerii noștri, de la fermieri, până la clienți și consumatori”, a declarat Cornel Cărămizaru.

În prezent director de vânzări și trade marketing al FrieslandCampina România, Cornel Cărămizaru s-a alăturat companiei în 2011. Noul director general al companiei cu origi olandeze are mai bine de 18 ani de experiență ca manager în companii multinaționale din industria de bunuri de larg consum. El deține un MBA în marketing și este specializat în managementul strategic și de conducere a afacerilor.

FrieslandCampina România este parte a companiei olandeze Royal FrieslandCampina, una dintre cele mai mari șase companii producătoare de lactate din lume, cu prezență în peste 100 de țări la nivel global. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Milli, Oke, Campina și Dots și oferă o gamă largă de produse, de la lapte de consum, iaurt, brânză, până la unt și gustări pe bază de lapte.

Related posts

Leave a Comment