Salvată de la moarte de silicoane

O femeie Beverly Hills, California a supravieţuit unui atac armat datorită silicoanelor implantate în urmă cu câţiva ani, agresorul ucigându-şi întâi soţia, după care a tras în victimă, relatează www.stirileprotv.ro.Totul s-a întâmplat în cabinetul medical în care Lydia Carranza lucra. Soţul uneia dintre colege şi-a făcut apariţia cu o puşca, hotărât să-şi omoare nevasta, ceea ce a şi făcut.
După ce şi-a împuşcat partenera de viaţă, din motive numai de el ştiute, bărbatul a îndreptat arma spre Lydia Carranza şi a tras direct spre inima femeii.
Din fericire însă, implantul de silicon a împiedicat glonţul să atingă inima sau alte organe vitale.
“A avut foarte mult noroc. Glonţul a fost la doar câţiva milimetri de inimă şi restul organelor vitale. Dacă nu era implantul, ar fi murit pe loc”, a declarat medicul Ashkan Ghavami.
Lydia Carranza, mamă a trei copii şi bunică a doi nepoţi, şi-a făcut implantul în urmă cu câţiva ani, trecând de la mărirea B la D, potrivit site-ului www.stirileprotv.ro.
“În momentul în care a îndreptat arma spre mine m-am blocat, nu m-am mai putut gândi la nimic. Am simţit ceva umed la nivelul pieptului. Am crezut că voi muri”, spune femeia.
Jaime Paredes, agresorul, acuzat pentru atac armat şi crimă, îşi aşteaptă acum sentinţa.

Related posts

Leave a Comment