Salonul Auto de la Frankfurt 2017: Unic şi versatil – noul Tourneo Custom

Noul transportor de persoane Tourneo Custom oferă călătorii de primă clasă pentru până la nouă pasageri într-un interior premium complet redesenat.

Cu o zonă frontală nouă îndrăzneaţă care împarte acelaşi ADN estetic cu linia recentă de autoturisme Ford, noul Tourneo Custom este singurul model din segment care oferă şase scaune individuale posterioare care pot fi dispuse în format conferinţă: locurile de pe al doilea rând pot fi întoarse la 360 de grade cu spatele la sensul de mers.

Pasagerii care călătoresc pe locurile individuale posterioare vor aprecia sistemul de climatizare eficientizat care încălzeşte şi răceşte mult mai repede, cele şase mufe USB şi sistemul audio cu 10 difuzoare reglat pentru un sunet echilibrat indiferent de poziţionarea scaunelor în interior, dar şi selecţia de materiale de calitate mai ridicată, aşa cum sunt textilele cu fir gros şi pielea fină. Iar şoferul va aprecia conectivitatea îmbunătăţită şi sistemul Ford SYNC 3, sprijinit grafic printr-un display tactil de 8 inci.

“În noul Tourneo Custom, fiecare pasager se poate bucura de cel mai bun scaun disponibil”, spune Pete Reyes, director al acestei linii de vehicule în cadrul Ford Europa. “Acest transportor de persoane versatil a fost transformat de la A la Z, oferind acum un interior stilat care combină confortul şi calitatea unei maşini de lux cu un nivel excepţional de spaţiu şi cu un nivel practic foarte ridicat”.

Noul Tourneo Custom introduce o serie de sisteme avansate de asistenţă a şoferului şi este primul vehicul din segment care oferă un Limitator de viteză inteligent. Noul model oferă, de asemenea, sistemul Blind Spot Information cu Cross Traffic Alert. Aceste noi sisteme completează o suită bogată de tehnologii deja disponibile pe Tourneo Custom, cum sunt sistemul de frânare automată de urgenţă Pre-Collision Assist cu detectarea pietonilor, Avertizarea la părăsirea benzii, stabilizarea în caz de vânt lateral şi sistemul de Cruise control adaptiv.

Noul Tourneo Custom oferă modernul motor diesel Ford EcoBlue în versiuni de până la 170 CP, care vine cu costuri de utilizare semnificativ reduse şi beneficii majore la nivel de performanţe. Transmisia automată cu şase trepte SelectShift aduce un comportament fluid şi reactiv, iar suspensia pneumatică spate unică în segment determină un comportament rutier suplu şi controlat pe o gamă largă de condiţii de rulare.

Ford Tourneo Custom aduce, de asemenea, un pachet de top Titanium X, care include tapiţerie din piele, sistem SYNC 3 cu navigaţie prin satelit, cameră de marşarier şi faruri HID Xenon în dotarea standard. Noul pachet Sport este disponibil pentru clienţii care-şi doresc un design exterior ceva mai dinamic şi un interior cu specific sportiv. Această opţiune combină versiunea de 170 CP a motorului diesel EcoBlue, un kit exterior complet cu dungi duble pe capotă, un set de jante de 17 inch şi un interior tapiţat parţial cu piele.


Related posts

Leave a Comment