S-a lansat aftermovie-ul oficial Music Outdoor Experience 2015!

Festivalul celor trei apusuri, MOX (Music Outdoor eXperience), a lansat aftermovie-ul oficial al ediției de anul acesta. E o poveste!

powered by DISPERSIE#Raspandim Idei
Music Outdoor eXperience, un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Ideia proiectului a venit în 2011 după o simplă zi de naștere la o cabană de pe dealurile din comuna Măguri-Răcătău. Astfel, în 2012 a avut loc prima ediție de care s-au bucurat 150 de persoane în cele două4 zile ale evenimentului. Anul acesta au fost prezente 2500 de persoane în cele 4 zile și 3 nopți ale acestei experiențe numită MOX.

Dorind să promoveze zonele montane din județul Cluj și nu numai, tinerii organizatori și-au propus ca odată la 3-4 ani să schimbe locația evenimentului. Pentru că acolo s-a născut, primele 3 ediții au avut loc pe dealurile din comuna Măguri-Răcătău. Anul acesta a avut loc prima ediție în care festivalul și-a schimbat locația și s-a mutat pe platoul de la Buscat Ski&Summer Resort, Vârful Buscat.

12Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică. Este exact cum spune numele, o experiență.

MOX 2015 – OFFICIAL AFTERMOVIE
https://www.facebook.com/MOX.Event/videos/681514141985696

Related posts

Leave a Comment