RevistaBulevard.ro: Idei de styling pentru femeia secolului XXI

Luna femeii aduce în casele noastre zâmbete curate, cadouri, flori cu atâta dragoste, îmbrățișări și cuvinte frumoase. Eu m-am gândit să vă aduc un nou proiect, pentru voi, femeile puternice din ziua de azi, femeia secolului XXI, femeia antreprenor. Am căutat patru femei care activează în domenii diferite: arhitectură, imobiliare, medicină și deputy manager și le-am pus față în față cu un fotograf și cu câteva idei noi de styling, scrie site-ul partener RevistaBulevard.ro.Începem proiectul nostru cu Tecău Daniela-Maria – ea fiind și una dintre persoanele care au propus și susținut acest proiect ambițios.

Tecău Daniela Maria este CEO și fondator la ARHI-GEDA S.R.L. Arhitectura. “Îmi iubesc profesia de arhitect, o clădesc cu pasiune și devotament. Cred că arhitectura, ca orice alt business, necesită talent, abilități necesare, muncă și determinare. Consider că prin educația adecvată, arhitectura construiește aptitudini, consolidează cunoștințele și îmbunătățește personal. Femeia arhitect este femeia sensibilă la frumos, care caută frumosul în urbe, oameni, natură, vogă, experiențe și realizări. Conduita rezonează cu meseria practicată prin culoare, detalii curate, proporții, contraste și curaj.”

Am ales împreună trei ținute, ambele feminine, dinamice, business în același timp: două ținute de zi pe care le puteți purta la întâlniri, conferințe și o ținută cocktail.

Citiți mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment