Restricții de circulație, pentru acest final de săptămână, în Cluj-Napoca

Cu ocazia Slujbei de Înviere pentru cei care sărbătoresc Paștele, în acest sfârșit de săptămână, dar și cu ocazia derby-ului dintre CFR și FCSB, Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță restricții de circulație după cum urmează:

  • sâmbătă, 16 aprilie 2022, în intervalul orar 22:30-23:20, va fi restricționată parțial și secvențial circulația pe latura de nord a Pieței Unirii, pe banda CTP, iar pe o bandă pe latura de est și pe latura de sud a Pieței Unirii circulația va fi închisă;
  • duminică, 17 aprilie 2022, între orele 18.30-22.30, cu ocazia meciului de fotbal FC CFR 1907 Cluj – FCSB, circulația rutieră va fi restricționată în zona stadionului CFR “Dr. Constantin Rădulescu”, pe str. Miron Costin intersecţie cu str. Cetăţii, str. Lăpuşului intersecţie cu str. Gruia, str. Lăpuşului intersecţie cu str. Cetăţii, str. 11 Octombrie intersecţie cu str. Gruia, str. Migdalului intersecţie cu str. 16 Februarie, str. 11 Octombrie intersecţie cu str. Romulus Vuia, str. Romulus Vuia intersecţie cu str. Buhuşi, str. Lemnului intersecţie cu str. Fierului, str. Magaziei intersecţie cu str. Conductorilor, str. Trâmbiţaşilor intersecţie cu str. Gruia, str. Romulus Vuia intersecţie cu str. Tăietura Turcului, str. Tăietura Turcului intersecţie cu str. Vântului, str. Emil Racoviţă, str. Locomotivei intersecţie cu str. Fericirii, str. Romulus Vuia intersecţie cu 7 Străzi, str. Gruia intersecţie cu 7 Străzi, str. Baia Mare intersecţie cu str. Cetăţii (când situaţia o impune).

 

 

Related posts

Leave a Comment