Rammstein canta la Cluj in cinstea CFR!

Dupa ce, in 2010, titlul cucerit de CFR Cluj a fost sarbatorit de patron prin aducerea britanicilor de la Iron Maiden, acum, boss-ul ardelenilor negociaza cu nemtii de la Rammstein, care ar urma sa sustina un superconcert sub Feleac.
Inainte de inceperea sezonului, patronul lui CFR Cluj, un pasionat al muzicii heavy-metal, a „aruncat” o promisiune in cazul in care echipa sa va cuceri titlul. Dupa ce in urma cu doi ani a adus la Cluj faimoasa trupa care i-a fermecat tineretea, Iron Maiden, Arpad Paszkany a marturisit prietenilor ca doreste sa-i “convoace” de asta data in Ardeal pe cei de la Rammstein, asta pentru a marca titlul cu numarul trei din palmaresul CFR-ului. Germanii nu au anuntat inca datele de concert din acest an, in Europa, ei fiind momentan in turneu in SUA. Cel mai probabil, „tanz metalul” promovat de trupa germana se va auzi la Cluj in luna august a.c., inainte de inceperea noului sezon in Liga 1.
CFR isti campioni agerpres 6138696 300×200 Rammstein canta la Cluj in cinstea CFR!

CAMPIONI. Jucatorii lui Andone sarbatoresc al treilea titlu din istorie

Daca in urma cu doi ani, Iron Maiden a cantat in parcarea mall-ului pe care il patroneaza Paszkany, si a strans peste 50.000 de oameni, de data aceasta patronul de la CFR Cluj doreste ca recitalul trupei Rammstein sa fie gazduit de fieful rivalei din oras, pe “Cluj Arena”. Rammstein a mai cantat o singura data in Romania, la Bucuresti, in urma cu doi ani.

Related posts

Leave a Comment