PSD continuă să ne mintă

De Radu Zlati, deputat PNL

PSD prin liderii săi, sprijiniți puternic de media aservită intereselor PSD, continuă să ne mintă.L-am auzit recent pe domnul Dragnea, părintele unei OUG imorale și neconstituționale, acuzându-l pe Klaus Iohannis, președintele Partidului Național Liberal și candidatul Alianței Creștin-Liberale la Președinția României, cum că ar fi ”bigam” politic, deoarece ar fi candidat la primăria Sibiului în calitate de membru al Forumului Democrat German iar în prezent este membrul ”unui alt partid”, PNL, păstrându-și totodată calitatea de primar. Domnul Dragnea ne minte în față sau este prost informat de către cei care îi scriu discursurile; căci dânsul, ca vechi în administrația locală, ar fi trebuit să știe că cei care candidează din partea organizațiilor minorităților etnice nu sunt membrii de partid, respectivele organizații nefiind partide. Deci domnul Klaus Iohannis este întru totul îndreptățit să fie membru al oricărui partid, iar PNL a fost onorat să primească în rândurile sale o personalitate politică ce a fost votată la ultimele alegeri de către peste 80% din cetățenii Sibiului. Iohannis nu este bigam, însă Dragnea folosește, cu siguranță, o minciună sfruntată.
Iar azi șeful domnului Dragnea, premierul Victor Viorel Ponta, a continuat să ne mintă cum că, pe de o parte, există șansa ca o femeie să reprezinte România în structurile europene iar, pe de altă parte, că dânsul cunoaște viitorului comisar european din partea României. Ori, dacă domnul Juncker a stabilit deja numele comisarilor europeni (cum ne informa ritos premierul) atunci nu există șansa, ci este un fapt împlinit: comisarul european din partea României este o binecunoscută doamnă pesedistă, cunoscută atât pe malurile Dâmboviței cât și pe acelea ale Potomacului. Dar, dacă este așa, atunci PSD și premierul Ponta a călcat în picioare (încă o dată) legislativul, făcând o nominalizare fără să anunțe în mod oficial Parlamentul și fără ca vreo comisie parlamentară de specialitate să audieze persoana nominalizată de către Guvern pentru o funcție la nivel european, așa cum specifică legea.
Sunt doar două exemple despre felul în care PSD înțelege să conducă România: prin minciună și eludarea legii. Două exemple despre ce ne așteaptă pe noi, românii, dacă în noiembrie Ponta va reuși să atingă pohta ce au pohtit-o urmașii lui Iliescu din 2004 încoace: un tătuc PSD la Cotroceni, să dirijeze aria triumfătoare a partidului-stat în fața unui popor care nu mai are unde pleca. Nici măcar în Congo.

Related posts

Leave a Comment