PRU a înghiţit filialele clujene ale altor două formaţiuni politice

Organizaţia clujeană a Partidului România Unită (PRU) a anunţat fuziunea prin absorbţie cu alte două organizaţii politice. Partidul România Unită a absorbit filialele clujene ale Partidului Românilor de Pretutindeni şi Partidului Social Românesc. Protocoalele de fuziune au fost semnate de preşedinţii celor trei formaţiuni politice clujene, respectiv senatorul Alexandru Cordoş, fostul campion naţional la sanie, Florin Ţâra, şi fostul deputat Mircia Giurgiu. Senatorul Alexandru Cordoş a declarat că, prin realizarea acestei fuziuni, Partidul România Unită a ajuns să aibă filialele în toate comunele şi oraşele din judeţul Cluj.

Structura de conducere a noii formaţiuni politice la nivelul judeţului Cluj îi include pe senatorul Alexandru Cordoş, în calitate de preşedinte, pe fostul deputat Mircia Giurgiu, în calitate de prim-vicepreşedinte, şi pe Florin Ţâra, ca preşedinte. Preşedintele organizaţiei municipale este Bogdan Ungureanu, care este managerul secţiei de volei masculin a clubului sportiv Universitatea Cluj.

 

Partidul România Unită este condus de deputatul Bogdan Diaconu, care s-a făcut remarcat prin declaraţii care ţin de registrul politic al extremei drepte. De asemenea, Bogdan Diaconu este considerat de mulţi analişti politici drept un agent de influenţă al Rusiei şi a exprimat în repetate rânduri poziţii antioccidentale. Tot din conducerea partidului face parte controversatul om politic Sebastian Ghiţă, care se confruntă cu mai multe acuzaţii penale. El este şi patronal postului de televiziune tabloid România TV.

Related posts

Leave a Comment