Proiect caritabil organizat de Interact Cetățuie, la Muzeul Etnografic

Cel mai nou și așteptat proiect organizat de Interact Cetățuie va fi găzduit de către Muzeul Etnografic al Transilvaniei începând de vineri 12 aprilie 2024, ora 17:00 și până duminică, 14 aprilie2024, în Galeria Cellarium.

Interact Cetățuie este o grupare de tineri care acționează în comunitatea clujeană de peste 3 ani. Anul acesta, tinerii nu se lasă mai prejos și au venit cu inițiativa de a organiza un eveniment întins pe 3 zile, în cadrul unei expoziții de artă.

Proiectul este de natură caritabilă, cauza fiind dedicată asociației Căsuța Bucuria, respectiv unor fetițe cu o situație financiară precară, pe care organizația le ajută deja activ, anul acesta dorind să le ofere fetelor o zi de 1 Iunie de neuitat.

Un eveniment de 3 zile în artă, începând cu un vernisaj și o seară de socializare, vineri, activități practice, sâmbătă, cu Asociația Zona, apoi seara de jazz cu Interact Cetățuie. Duminică va fi dedicată sesiunilor de coaching cu speakeri din domeniile artei, arhitecturii, fotografiei și modei.

Pe lângă cauza nobilă asociată acestui proiect, dorița organizatorilor este și ca tinerii clujeni să se reunească în numele artei și a creativității. Blueprints oferă o oportunitate artiștilor la început de drum, chiar și prin parteneriatele cu Facultatea de Arhitectură și Liceul de Arte „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca.

Related posts

Leave a Comment