Program prelungit la serviciile de eliberare a pașapoartelor

Serviciile de eliberare a pașapoartelor anunță că vor avea program prelungit până în perioada 15 iunie -13 august 2021, de la 08:00 la 20:00.

Prezentările persoanelor la ghișee se vor face, preponderent, în baza programărilor on-line efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

În situația în care se întâmpină dificultăți în realizarea unei programări online, există posibilitatea de a accesa un tutorial realizat în acest sens de Direcția Generală de Pașapoarte, ce se regăsește pe prima pagina a site-ului www.pasapoarte.mai.gov.ro.

“În scopul evitării supraaglomerării și așteptării suplimentare în spațiile destinate publicului, recomandăm persoanelor programate să respecte atât ora de programare, cât și măsurile de protecție igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 (în special distanțarea fizică și portul măștii de protecție). De asemenea, vă comunicăm faptul că, în situația în care nu ați efectuat o programare prealabilă, serviciile publice comunitare de pașapoarte analizează posibilitatea primirii cererii de eliberare a documentului de călătorie, doar în cazul în care nu există intervale orare neacoperite de programări”, precizează reprezentanții Direcţiei Generale de Paşapoarte.

Related posts

Leave a Comment