Procurorii DNA au sigilat trei birouri din Consiliul Județean Cluj. Uioreanu a fost adus cu duba la serviciu

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj au făcut 11 descinderi la domiciliile unor persoane din Cluj-Napoca, dar și la sediile unor societăţi comerciale, instituţii publice. Ei au sigilat trei birouri din Consiliul Județean (CJ) Cluj. Președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu a fost luat de acasă de ancehtatori și dus cu duba la serviciu.Procurorii DNA au sigilat trei birouri in CJ: al președintelui Horea Uioreanu, al arhitectului șef Claudiu Salanță și al sefului Directiei de Investitii și Achizitii, Mariana Rațiu.

Faptele de coruptie pentru care sunt suspectati oficialii CJ tin de unele lucrari la Aeroportul International Avram Iancu Cluj, potrivit AGERPRES. Potrivit sursei citate, procurorii ar cerceta atribuirea contractului privind lucrări de construcții la aeroportul din Cluj. Licitația pentru pista aeroportului a fost câștigată de firma lui Ioan Bene, SC Construcții Napoca SA.

De asemenea, procurorii fac percheziții și la domiciliul lui Uioreanu, la Facultatea de Construcții și la alte persoane fizice din Cluj. Ancheta vizează posibile fapte de corupție privind atribuirea preferiențială de contracte.

Related posts

Leave a Comment