Principele Nicolae la Cluj-Napoca

De Izabela Mihalca

Tinerii clujeni l-au primit cu entuziasm pe Alteța Sa Regală, Principele Nicolae al României, care a participat joi seara, la cea de-a doua întâlnire a tinerilor implicați în proiectul Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului. Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a fost prezent în calitate de tânăr și ambasador a programului The Duke Edinburgh’s International Award. Programul este patronat de către Casa Regală a Marii Britanii, iar în România începând cu anul 2013 se află sub tutela Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României.
Cu o carismă aparte, Principele Nicolae a prezentat în fața unei săli arhipline (peste 900 de persoane) avantajele programului The Duke Edinburgh’s International Award cât și importanța voluntariatului în general, făcând recurs la câteva anecdote “Îmi amintesc prima dată în Africa, de fapt în Kenia, momentul în care am urcat pe muntele Kenia. Şi are aproape 5.000 de metri… şi eram mizerabil atunci… ud, murdar, frig… Astfel de experiențe vă vor ajuta să dezvoltați calități personale, inspiraționale și motivaționale desăvârșite, atunci când va veni momentul să înfruntați un șef mizerabil. Lecțiile de viață le veți lua nu doar din călătorii de aventură, ci și din voluntariat”, a spus Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României.

De precizat este că pe parcursul intervenției Sale, tânărul Principe a fost aclamat de mai multe ori de către la fel de tânărul public prezent în sală.

Related posts

Leave a Comment