Primul album postum semnat Michael Jackson va apărea în noiembrie


Michael Jackson revine în noiembrie cu un album nou-nouţ! 10 piese noi vor forma primul album postum al regretatului Rege al muzicii pop.Noul album, care nu are încă un titlu oficial, este primul din cele 10 convenite între administratorii moştenirii lui Michael Jackson şi o casă de discuri, după contractul de un sfert de miliard de dolari semnat în acest sens.
În afara celor 10 piese noi de pe acest album, regele pop a înregistrat aproape 100 de cântece care nu au fost niciodată ascultate în public. Majoritatea acestora datează din perioada de maximă glorie a lui Jackson, anii ’80, fiind piese care nu au mai încăput pe legendarele albume Thriller, Bad sau Dangerous.
Există însă şi câteva piese mai recente, înregistrate împreună cu rapperi celebri precum Will.I.Am de la Black Eyed Peas sau Akon.
Cel care se va ocupa de pregătirea albumului este Rodney Jenkins, scelaşi care a produs şi ultimul album de studio al lui Jacko, “Invincible”.
Michael Jackson nu este nici pe departe primul artist a cărui carieră continuă post-mortem. De exemplu, şapte albume semnate Tupac Shakur au apărut după moartea artistului, în 1996. Freddie Mercury, Kurt Cobain sau Johnny Cash au lăsat, şi ei, piese nepublicate şi devenite celebre postum.

Related posts

Leave a Comment