Președintele TSD Câmpia Turzii, exclus din partid

Președintele TSD Câmpia Turzii, Ionuț Geană, a fost exclus din partid. Sancțiunea sa vine după ce el l-a criticat, într-un material publicat în premieră pe www.clujtoday.ro, pe președintele organizației municipale a PSD, consilierul local Petre Pop.Ionuț Geană a fost nemulțumit de faptul că Petre Pop nu a respectat o decizie luată în USL Câmpia Turzii, care stabilea că toți cei patru consilieri locali PSD și unul al PNL vor vota împotriva unui proiect de hotărâre referitor la un proiect de apă și canalizare. După ce Ionuț Geană i-a cerut demisia lui Petre Pop, acesta a convocat Biroul Executiv al PSD Câmpia Turzii, care a decis excluderea din partid a liderului TSD.

Numai că forul care putea decide acest lucru era organizația județeană TSD Cluj, nu PSD Câmpia Turzii, spune Ionuț Geană. Drept urmare, el s-a adresat Comisiei de Arbitraj din cadrul PSD Cluj. Aceasta s-a întrunit azi și a constatat faptul că nu este competentă să judece cauza, deoarece Ionuț Geană nu ar mai fi membru de partid.

Liderul TSD Câmpia Turzii a declarat că a luat legătura cu parlamentarii Nicolae Bănicioiu și Dan Șova, cărora le-a cerut să ia atitudine. De asemenea, Ionuț Geană afirmă că un mare număr de membri ai organizației de tineret a PSD Câmpia Turzii l-a sunat, iar colegii săi spun că sunt hotărâți să se solidarizeze cu el. Mai mult, Ionuț Geană a anunțat că va sesiza Agenția Națională de Integritate în cazul lui Petre Pop, care este și consilier local, și angajat al Primăriei, în condițiile în care el conduce Administrația Piețelor din Câmpia Turzii. Deocamdată, Petre Pop nu a comentat afirmațiile lui Ionuț Geană.

Related posts

Leave a Comment