“Poveste de Crăciun” la Școala Populară de Arte “Tudor Jarda”

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, organizează marți, 14 decembrie 2021, de la ora 17:00, un spectacol de colinde și teatru intitulat ,,Poveste de Crăciun”.

Spectacolul de Crăciun îmbină muzica cultă cu teatrul si muzica tradițională românească într-un eveniment de excepție. Vor participa cursanții clasei de Canto muzică ușoară și Canto clasic, care propun un repertoriu de cântece de Crăciun internaționale și muzică cultă, coordonator expert Dana Liliana Ciuca, cursanții claselor de Canto muzică populară, coordonatori experți, Ioan Dordoi și Paula Clara Crișan, clasa de muzică populară – secția externă, Florești, coordonator expert Adina Hada, cu un repertoriu de piese şi colinde tradiţionale româneşti și clasa de Actorie, coordonator expert Ruslan Bîrlea, care aduc în fața publicului o seară de improvizație și fabulă.

Taraful „Rapsozii Ardealului” al Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” va acompania colindele populare românești. Evenimentul marchează promovarea studiului culturii tradiţionale, a tradiţiilor şi obiceiurilor autentice româneşti, dar şi valorificarea scenică a creaţiilor muzicale internaționale interpretate.

Accesul se face cu dovada certificatului verde.

Related posts

Leave a Comment