Ponta: Băsescu nu a îndrăznit să promulge legea. Frauda lui Anastase nu se schimbă cu nimic


Retrimiterea legii pensiilor în Parlament nu schimbă cu nimic frauda Robertei Anastase, iar blocajul din Camera Deputaţilor rămâne, a declarat Victor Ponta, la Sinteza Zilei. Preşedintele PSD susţine că nu va merge mai departe cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, întrucât legea nu a fost promulgată. Liderul social-democrat a făcut publică şi o serie de măsuri care ar putea scoate România din criză”Văd că preşedintele a înţeles avertismentul şi a trimis legea înapoi. (…) Eu nu sunt chiţibuşar şi nici nu vreau să par ridicol. Am anuntat că-l suspendăm daca promulgă legea. Daca va face orice alt gest prin care nu-şi îndeplineşte atribuţiile de preşedinte, vom reacţiona. (…) Dacă a făcut-o de frică, din calcul, nu mă interesează. Mă interesează că nu a îndraznit să promulge legea”, a adăugat Victor Ponta.
“Cred că pentru pensionari şi pentru cei care nu sunt pensionari era important să vadă că, până la urmă, le e frică de ceva şi nu pot să fure şi să facă lucruri anormale la nesfârşit, fără să li se întâmple ceva”, a declarat preşedintele PSD.
Victor Ponta a făcut publică şi o serie de măsuri care ar putea scoate România din criză. Acestea sunt câteva dintre ele:
– adoptarea unui mecanism eficient de absorbţie a fondurilor europene
– compensarea datoriilor de la stat cu cele ale companiilor private
– salariul minim urcat intre 750 si 800 RON
– adoptarea unui program de scutire, timp de un an, a plăţii obligaţiilor catre stat pentru angajatorul care creează noi locuri de muncă
– îngheţarea preţului la energie pentru populaţie

Related posts

Leave a Comment