Poţi fi şi tu campion la Polus

Weekendul acesta la Polus Center va avea loc o nouă ediţie a evenimentului „Poţi fi şi tu campion”.Evenimentul va cuprinde demonstraţii de judo, un concurs de flotări, demonstraţii de kick boxing, de street workout dar şi o demonstraţie de intervenţie antitero a MAI Cluj.

Duminică, 24 ianuarie 2016, centrul comercial din inima Translivaniei va găzdui o nouă ediţie a evenimentului „Poţi fi şi tu campion”. În cadrul evenimentului vor avea loc demonstraţii de judo cu reprezentanţii CSM Cluj, un concurs de flotări dedicat copiilor din public, demonstraţii de kick boxing cu Fire Kick Gherla, o demonstraţie de street workout cu campionul naţional Toma Sorin, dar şi o o demonstraţie cu echipa de intervenţie antitero a MAI Cluj.

Cel mai spectaculos moment al evenimentului va fi reprezentat de încercarea lui Adrian Petre, multiplu medaliat la competiţii naţionale şi internaţionale de judo, de a stabili un nou record. Dacă anul trecut a reuşit să doboare recordul mondial la flotări pe dosul palmelor, tot la Polus Center, sportivul va încerca anul acesta să doboare recordul naţional la flotări pe dosul palmelor, dar de data aceasta cu greutăţi pe spate.

Nici cei mici nu au fost uitaţi. Prichindeii prezenţi la eveniment vor fi întâmpinaţi cu baloane, dulciuri şi multe alte surprize.

Evenimentul va avea loc în zona de food court a centrului comercial, începând cu ora 14.00.

Related posts

Leave a Comment