Pilele, cunoștințele și relațiile din Ministerul Agriculturii vor fi puse pe liber – Adrian Oros anunță concedieri

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că ministerul său, agențiile și direcțiile din subordinea sa vor face reduceri de personal. El crede că unele instituții publice au prea mulți angajați și a afirmat că aproximativ 15 la sută dintre ei vor fi nevoiți să își caute alte locuri de muncă.

Potrivit ministrului Agriculturii, în cadrul ministerului și în instituțiile subordonate lucrează în prezent peste 14.000 de oameni. Adrian Oros a adăugat că reducerile de personal nu vor fi viza în mod uniform toate structurile din subordinea sa, pentru că vor fi unele instituții unde vor fi angajări suplimentare. Numărul de posturi care va fi redus va fi anunțat după ce activitatea fiecărei structuri va fi analizată de ministru.

Anunțul ministrului Agriculturii, care este și deputat PNL de Cluj, vine în contextul în care liderii partidului de guvernământ au declarat că ar fi găsit în multe ministere foarte mulți angajați care sunt pile, cunoștințe și relații ale foștilor demnitari. Unele declarații au vizat chiar presupuse amante ale foștilor conducători ai instituțiilor publice.

Related posts

Leave a Comment