Petrecere de promovare a Festivalului Green Sensation

Echipa Green Sensation organizează o petrecerea în aer liber de promovare a Festivalului cu același nume. Evenimentul are loc la Buricu’ Târgului unde au loc jocuri în aer liber de Beer Pong și Cățărat pe lăzi. Nu va lipsi nici tradiționalul gulaș la ceaun, dar și alte surprize culinare. Lăsarea serii îi va aduce în centrul atenției pe DJ Optik si CDJ Team.Green Sensation reprezintă un concept nou de petreceri în aer liber și vine ca o alternativă la stilul urban restrictiv, aducând petreceri în locații neobișnuite. Festivalul se pregătește anul acesta pentru cea de-a doua ediție, care va avea loc în luna august la Beliș. Scopul evenimentelor organizate sub sigla Green Sensation este îmbinarea activităților în aer liber cu atmosfera specifică petrecerilor, din dorința de a încuraja ieșirea din cotidian și dezvoltarea zonelor naturale din peisajul carpatin. Prima ediție a festivalului de muzică și activități în natură, Green Sensation, a avut loc la Golful de la Podul I de la Tarnița, în zilele de 28 și 29 iunie 2014, organizat de Asociația Terramont Carpați alături de Colorink și Refresh Print.

Festivalul se va desfășura pe o perioada de 3 zile în intervalul 14-16.08.2015. Scopul evenimentului este promovarea activităților sportive în aer liber, în natură, organizarea jocurilor de echipă cu rol de team-building și divertisment în rândul tinerilor din orașele Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia și nu numai. Prin locația aleasă se dorește atat promovarea respectului pentru natură și mediul înconjurător cat și promovarea turismului prin târgul de turism organizat în cadrul festivalului.

Obiective promovarea activităților de divertisment și socializare într-un mediu natural, la iarbă verde; promovarea sporturilor montane, a jocurilor de echipă și încurajarea populației tinere către aceste activități, promovarea turismului prin târgul de turism organizat local.

De ce Beliș?
Pentru a reînvia, reactiva desfășurarea activităților montane și de divertisment într-un cadru natural, Belișul – Poarta deschisă a Apusenilor reprezintă cea mai bună alegere. Se află la o distanţă de 27 km de oraşul Huedin, de municipiul Cluj-Napoca la 77 km şi de municipiul Oradea la 133 km. Lacul Beliș-Fântânele se întinde pe o distanţă de 27 km, având o suprafaţă totală a luciului de 900 ha. Barajul de arocamente are volumul egal cu cel al piramidei Keops.

De ce activități sportive, activități de team-building și activități de animație și divertisment de grup?
Pentru că activitățile sportive și activitățile de grup sunt o soluție la problema integrării sociale a tinerilor și a populației în general. Prin activităţile de team building, activitățile de animație și divertisment de grup, prin activități sportive defășurate în natură, tinerii au pe rând rol de organizare, încurajare, recompensare şi concluzionare. Astfel, tinerii îşi dezvoltă perseverenţa, optimismul, rezistenţa la stres, toleranţa, acceptarea şi dorinţa de a reuşi. În
concluzie se valorizează și se educă prin joc și divertisment sportiv valorile umane primordiale.

Green Sensation Festival se va desfasura in perioada 14-16 august. A fost aleasă luna august deoarece este considerată cea mai călduroasa lună, astfel
activitățile în aer liber propuse de noi se vor putea desfășura într-o atmosferă cât mai plăcută.

Related posts

Leave a Comment