Peste 90 la sută dintre biletele la Untold au fost vândute

Mai mult de 90 la sută dintre biletele și abonamentele puse în vânzare pentru cel mai mare festival din România, Untold, au fost vândute. 

Untold, festival care ocupă locul 3 la nivel mondial în Top 100 Festivals, singurul clasament dedicat industriei de evenimente, va avea loc în perioada 8-11 august în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlnește cu muzica.

Cu peste 250 de artiști internaționali și naționali pregătiți să urce pe cele opt scene, festivalul Untold va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy,  dar și un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Purple Disco Machine, Fischer, Carl Cox, Black Coffee.

Pe lângă experiența muzicală, Untold este cunoscut pentru atmosfera sa, decorurile impresionante și interacțiunea specială cu publicul. Festivalul oferă și o varietate de activități, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă, zone de divertisment, pentru a asigura o experiență completă.

Related posts

Leave a Comment