Peste 460 de milioane de lei încasati de către Finantele din Cluj, în octombrie

Administratia Judeteana a Finantelor Publice din Cluj a avut incasări de 463 de milioane de lei în luna octombrie a acestui an.

Acest lucru înseamnă cu 80 de milioane de lei mai mult fată de aceeasi perioada a anului trecut.

Cele mai mari încasări au fost consemnate la bugetul de stat (fără vamă) – 201 milioane de lei si la asigurările sociale de stat – 176 de milioane, mai reduse fiind cele la fondul national unic de asigurări de sănătate – 79 de milioane si asigurările de somaj – 5,8 milioane.

Cresterea procentuală la bugetul consolidat al statului consemnată de AJFP Cluj este de 21%. De remarcat că, desi, bugetul de stat are cea mai mare sumă, aceasta este de fapt sub încasările din octombrie 2017, cand suma înregistrată a fost de 207 milioane de lei.

Restantierii fată de Finantele Publice însumau 58.514 persoane fizice si juridice, care datorau 275 de milioane de lei. Pentru a recupera acesti bani, AJFP a emis 5.966 de somatii pentru 63 de milioane de lei si a înfiintat peste 8.000 de popriri si sechestre, pentru 92 de milioane de lei. În urma acestor măsuro s-au mai încasat doar 26 de milioane.


Related posts

Leave a Comment