Peste 200 de producători la Zilele Recoltei la Cluj

Peste 200 de producători şi-au anunţat prezenţa între 15 şi 17 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian.

Aici se va desfăşura tradiţionalul Târg cu produse de sezon.

Cei care vor decide să meargă vor avea parte zilnic nu doar de surprize culinare, ci şi de mai multe spectacole folclorice.

Pentru copii vor fi organizate evenimente speciale: atelierul de sculptură în fructe şi legume sau spectacolul de magie. Tot pentru distracţia acestora, dar şi pentru amatorii de adrenalină şi senzaţii tari, în incinta târgului va funcţiona un parc de distracţii.

„Şi-au anunţat prezenţa peste 200 de expozanţi, întreprinzători clujeni, care vor oferi vizitatorilor produse care le sunt arhicunoscute, de la ceapa de Mihai Viteazul, cartofii de Râşca sau legumele din Jucu şi din Câmpia Transilvană, până la mai tinerii viticultori, apicultori, pomicultori ori producători de dulceţuri, sucuri naturale, ceaiuri şi dulciuri de casă. Suntem încântaţi că prin această sărbătoare a recoltei putem veni şi noi în sprijinul acestor întreprinzători, ei fiind unul din cele mai puternice motoare ale economiei locale”, a menţionat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

“Ceea ce ne dorim este ca acest eveniment să întrunească acordul celor cărora li se adresează: producători şi vizitatori ai târgului şi ne bucurăm să putem oferi acestora un spaţiu în care cuvintele de ordine sunt calitatea şi tradiţia”, a adaugat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.


Related posts

Leave a Comment