Majoretele Casei de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca sunt campioane europene

Echipa de majorete Déjà Vu a Casei de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca s-a întors cu trei medalii de la Campionatul European de Majorete din Lasko, Slovenia, eveniment care a avut loc în perioada 7-10 septembrie 2017, potrivit SportInCluj.ro.       

La categoria junioare, Déjà Vu a câştigat titlul de Campioană Europeană, iar cadetele aceleiaşi echipe au obţinut la fel, titlul de campioane europene. La categoria Duo, reprezentată de Sandor Carina şi David Alexia, echipa de majorete a Casei de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca a devenit vicecampioană europeană. Atât junioarele, cât şi cadetele au fost antrenate de Zsuzsanna Trella şi Adela Berindean, două tinere antrenoare care au dovedit şi de această dată, la fel ca la alte numeroase competiţii în care echipa coordonată de ele a urcat pe podium, faptul că performanţa poate fi atinsă prin multă muncă, dar şi dăruire şi pasiune pentru acest sport.

 

După o vară grea de antrenamente, sacrificii şi efort, fetele au reuşit să dea ce e mai bun din ele. Pasiunea şi iubirea pentru dans, atmosfera unei familii mari şi vibraţiile de pe scenă au fost factorii principali ai reuşitei echipelor. Dorim să mulţumim şi instructorilor noi: Julia, Adriana, Thaisia, Roberta şi Cristina, care au adus aportul lor în succesul echipei de cadete. Şi, nu în ultimul rând, mulţumim pentru suportul imens din partea părinţilor!”, a declarat antrenoarea Zsuzsanna Trella.

Aflat la cea de-a XIX-a ediţie, Campionatul European de Majorete din Slovenia a reunit 86 de echipe şi 170 de sportivi înscrişi la probele individuale.

 

Secţiunea la care a concurat echipa Deja Vu s-a numit ”Majorete tradiţionale cu pom-poni”. Probele de concurs au fost march şi stage, atât pentru junioare cât şi pentru cadete, rezultatul final fiind suma punctelor de la cele două probe. La Campionatul European de Majorete au concurat 12 echipe la categoria junioare şi 9 echipe la categoria cadete. 

 

Toamna îşi arată, deja, roadele pentru Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Un proiect de suflet, început acum o lună, prin îmbrăţişarea ideii ca instituţia noastră să adopte, în patrimoniul său cultural-artistic, şi o ramură sportivă, prin mărirea familiei CCS Cluj-Napoca, cu echipa de majorete DEJA VU, a avut, la Campionatul European de Majorete din Slovenia, primele rezultate. Felicitari campioanelor!

Mulţumiri antrenoarelor şi părinţilor, pentru efortul depus.”, a menţionat Flavius Milăşan, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

           

Related posts

Leave a Comment