Patru expoziții la Muzeul Memorial ”Octavian Goga” din Ciucea

Conducerea Muzeului Memorial ”Octavian Goga” din Ciucea a inaugurat patru expoziții temporare, cu prilejul Zilei Marii Uniri, 1 Decembrie. 

Este vorba de o expoziție de fotografie documentară și carte “Eroii noștri. Memorii și pagini din istoria neamului românesc”, de o expoziție “Arta sacră în colecția O. Goga” (icoane pe sticlă și lemn), de o expoziție de carte religioasă din colecția O. Goga și de o expoziție de obiecte de cult din colecția O. Goga.

”În urmă cu 105 ani, la Alba Iulia, părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat cea mai importantă misiune: să ducem mai departe România unită.

Reprezentând încununarea victorioasă a voinței românilor, Marea Unire din 1918 reprezintă procesul istoric în urma căruia toate provinciile locuite de români s-au unit în cuprinsul aceluiași stat național – România”, a declarat directorul muzeului din Ciucea, dr. Eduard Boboc.

Related posts

One Thought to “Patru expoziții la Muzeul Memorial ”Octavian Goga” din Ciucea”

  1. […] Conducerea Muzeului Memorial ”Octavian Goga” din Ciucea a inaugurat patru expoziții temporare, cu prilejul Zilei Marii Uniri, 1 Decembrie, anunță ClujToday.ro.  […]

Leave a Comment