Participă și tu la procesul de împădurire a județului Cluj

Asociația Nature O’clock organizează sâmbătă, 14 mai 2022, o activitate de împădurire în zona Măguri Răcătău din județul Cluj, eveniment în cadrul căruia Consiliul Județean (CJ) are calitatea de partener.

Cu această ocazie vor fi plantați 4000 de puieți de molid pe o suprafață de un hectar de teren.

Resursele materiale și transportul sunt asigurate de către organizatori, participanții având opțiunea de a ajunge la locul de desfășurare a manifestării și cu mașina personală.

„Ne bucurăm că suntem parte a unui proiect atât de ambițios și că reușim să sprijinim acțiuni care vizează protejarea mediului înconjurător. Conștienți fiind de rolul și importanța pădurilor în viața noastră de zi cu zi, îi îndemn pe toți cei care doresc să contribuie la protejarea naturii să se implice în astfel de activități, într-un număr cât mai mare” declară președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Derulat sub sloganul „Să respirăm și în viitor”, evenimentul va reuni circa 250 de voluntari și va avea următorul program:

• 8:00 plecarea cu autocarele din zona Cluj Arena;
• 9:00 – 10:00 instruirea SSM și distribuirea uneltelor și a celor necesare;
• 10:00 -14:00 începerea activității de plantat sub îndrumarea Direcției Silvice;
• 14:00 – 15:00 socializare, poze;
• 15:00 plecarea cu autocarele spre Cluj-Napoca.

„Îi invităm, pe această cale, pe toți cetățenii să ia parte la un eveniment de o importanță deosebită pentru sănătate și pentru natură” spune președintele Asociației Nature O’Clock, Laura Găină.

Participarea se realizează doar pe bază de înscriere la e-mail – laura.macovei@letsdoitromania.ro.

Evenimentul se va derula cu asistența de specialitate a Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Related posts

Leave a Comment