Opoziția din PSD Apahida a trecut la PSRO

Opoziția internă din PSD Apahida a trecut la PSRO, partidul condus de Mircia Geoană. Liderul PSRO Cluj, fostul deputat Mircia Giurgiu, a anunțat că unul dintre actualii consilieri locali ai PSD, Delia Sucală, va fi candidatul sprijinit de Mircea Geoană la Primăria Apahida.Alături de Delia Sucală, la PSRO a trecut și farmacista Rodica Vila, care era vicepreședinte al organizației locale a PSD. Ea va candida pentru postul de consilier local la Apahida. ”Nu suntem de acord cu modul de a face administrație, cu modul de a face politică a domnului primar Grigore Fati, cel care conduce și organizația locală a PSD”, a declarat Delia Sucală.

Noua președintă a PSRO Apahida va propune un alegeri un program care va viza sprijinirea dezvoltării industriei, prin atragere aunor noi investitori, fie în parcul industrial privat Nervia, fie în ale zone ale comunității, relansarea agriculturii după modelul deja brevetat de de Cooperativa Lunca Someșului Mic, care îi reunește pe mai mulți producători de legume, dar și pe transformarea zonei lacurilor de la Câmpenești într-o zonă turistică. ”Trebuie să creăm condiții ca la Târgu-Mureș, unde ai o săptămână ce face în zona de agreement”, a spus Delia Sucală. Ea a adăugat că și zona sărăturilor dinspre satul Pata ar putea fi transformată într-o zonă turistică. ”Acolo putem amenaja niște băi după modelul celor din Cojocna”, a adăugat consilierul local.

La rândul său, președintele PSRO Cluj, fostul deputat Mircia Giurgiu, a declarat că ”sunt convins că doamna Sucală are forța necesară pentru a câștiga alegerile locale. Mulți dintre locuitorii comunei sunt nemulțumiți de starea comunei”, a spus Mircia Giurgiu.

Related posts

Leave a Comment